theresecarlstedt

Mkt besviken på folk som jag trodde var vänner till mig:;(

Publicerad 2012-07-18 21:52:31 i

F n Alltså jag klarar mig så himla bra utan människor som inte kan hålla sig till sanning eller människor som kallar sig vän men hör av sig ibland när de passar de själva, jag är så j la trött på att hela tiden höra av nig men inte inte veta om man får svar och så vidare. Tack men klarar mig. Några av dem var vänner jag trodde stod min närmare vilket vi inte gör..... Ska aldrig sluta att förvåna sig!!! Så nu fick jag sagt detta! God natt!

Söndag !

Publicerad 2012-07-08 20:59:57 i

Söndagen spenderades först på jobb 4 timmar. Åkte direkt från jobb till trelleborg för att hämta upp syster min och systerson. Vi skulle till playa aggarp sol och bad och där resten av min fin familj var:) dagen har spenderats där precis hemkommen ligger i sängen tittar på tv, thierri har precis hunnit att somna, Ha en mysig kväll!

Fredag!

Publicerad 2012-07-06 14:44:22 i Allmänt,

Fredag och jag är LEDIG så härlig, väder kunde varit till de bättre men men vi bor i Sverige så kan väl inte räkna med finare=(.
Idag blev morgonen inte som jag och Thierri  planerat för jag fick ett samtal att komma på ett möte kl 11 så de var att göra sig i ortdning sen fick Thierri följa med på mitt möte, säger bara JAAAAAAAAAAAAAAA! jag fick jobbet som jag sökt några gånger innan, ica i svedala=) skönt slippa allt med pendling , när vi varit där gick vi hem till mamma/mormor hämta bilen  blev kort och snabb handling innan bilen körde hemåt till organisten..... Väl hemma var de dags för lite lumch för oss och nu vilar han gott i sin vagn på balkongen jag passar på och njuta med en tidning, lite bloggande och lite kaffe=) Vi ska ha en sån mys kväll idag. Patrik är iväg på golftävling.
 
Säger kram till er sålänge
 
 
 
Vill bara passa på och säga grattis till min älskade pappa som fyller 52 år idag=) hipp hipp hurra!!!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela