theresecarlstedt

Denna sköna fredag !

Publicerad 2012-08-31 16:43:20 i

Denna skön fredag!
Har bestått av frukost och mys hos syster min. Körde henne till jobb passa då på och handla lite mat. Efter de blev de hem sen kom mina föräldrar skulle bli fina i håret även lillebror kom och ville bli klippt:) mannen har åkt till gymmet thierri och jag har precis putsat fönsterna i köket och bytat gardiner....

Detta kommer bli en toppen helg!!!

Söndag kväll

Publicerad 2012-08-26 21:38:24 i

Söndags kvällen är kommen, ligger i sängen tittar på tv.
Dagen har bestått av lite städ, mys, kalas, lite träning och åter mys....
Helgen springer så fort förbi bara hinner inte med allt man tänkt sig.
Veckan är fullspäckad med massa spännande saker , ser fram emot nya utmaningar, nya mål och nya chanser:)
Allt kan bara bli ännu bättre men är så nöjd med de mesta som är runt omkring mig. Lite små saker så som folk som gör nig besvikna gång på gång, att vi en dag ska köpa de hus vi drömmer om, att en dag skaffa fler barn, att en dag förlova oss att en dag kanske gifta oss!!!!!!!

Säger god natt på er!

Helg!

Publicerad 2012-08-25 10:35:08 i

Fredagen den sprang fort förbi, först jobba var hemma 17.10 ca in i dusch göra mig i ordning för att sen skulle vi ta tåget 18.30 till skurup vi var bjudna på kräftskiva ... Tiden sprang fort förbi och dags att åka hem . Mycket trevlig kräftskiva tack Anette och Joakim !!!!
Idag lördag så ska de tvättas lite nu, sen måste jag handla lite mat sen vet jag inte vad dagen bjuder på.


På återseende!

Fy

Publicerad 2012-08-21 21:18:07 i

Somliga människor gör mig så ledsen..........:(

Fredag

Publicerad 2012-08-17 20:25:14 i

Då var fredags kvällen kommen!
Eftermiddagen blev bättre än förmiddagen..... Min kusin och hennes son Anton kom till Svedala. Blev en fika i byn en tur på lekplats och en runda i de fina soliga vädret :)))en god middag med familjen och nu sitter vi i soffan och tar de lugnt!


Önskar er en skön fredags kväll!!

Ändra sig snabbt!

Publicerad 2012-08-17 12:45:43 i

Fredag!
Ibland blir de inte alls så som man planerat.... Morgonen börja bra med en mysig frukost med min son efter de gjorde vi oss i ordning , plocka undan och så. När de var dags för tandborstningen för Thierri så gick de mindre bra, de svåra är att sätta hårt mot hårt även om man känner sig lite elak och hemsk som mamma men han måste lära sig att man måste borsta tänderna.... De har tagit hela fm snart tre timmar nu har han somnat av utmattning av allt gnäll och skrik han behöver vila hoppas han vaknar upp på en bra sida så denna frdag kan bli bättre, de kanske inte är så stor sak men man blir rätt så frustrerad och ledsen, arg när han inte lyssnar osv.....vi hade tänkt åka in med min moster och mina två kusiner in till malmöfestivalen, gå på lekplatser men blev inget för oss. Får se vad resten av denna dagen har att bjuda på.....
Nu sitter jag på balkongen och läser mig en tidningen och tar de lugnt!


Kram

Cirkus

Publicerad 2012-08-15 12:54:56 i

Har glömt och berättat om min och Thierri s lilla utflykt i måndags kväll jo vi var på cirkus här i Svedala. Väl där säger Thierri mamma vi cykla hem:) nä du nu ska vi titta på cirkus!!! Väl igång gilla han djuren men de andra är han lite för liten för..... Men trevligt! Vid halv nio känner jag hur han börjar nicka till så dp var de dags för oss att cykla hem och natta Thierri!! Första cirkus besöket var alltså avklarat mycket trevligt:))

Några bilder men kvalitén är inte den bästa!

Onsdag och ledig dag

Publicerad 2012-08-15 12:46:42 i

Onsdag och ledig dag!!!
Måndag tisdag har jag varit på den nya kvantum som snart öppnar i Svedala, kommer bli jätte fint :)) idag är jag och Thierri lediga mycket skönt. Har varit ute en lång promenad med picknick och hunnit tvätta två maskiner. Nu ligger vi på ballkongen i hopp om lite sol här!!!!

Imorgon bitti är de personal möte på nya kvantum ska bli intressant och se vad som kommer att ske.
Ikväll åker lilleman till sin mormor och morfar ska sova där i natt så slapp han gå upp tidigt imorgon bitti!!!!!!


Kram. Therese

Söndag!

Publicerad 2012-08-12 12:59:50 i

Söndag och dagen innan de är tillbaka till verkligheten....thierri och jag har varit ute på en promenad, spelat boll, gungat, varit hos Svärmor/farmor och lämnat lite grejor.... Nu fikar vi lite...
Får se vad dagen annars har att erbjuda!
På återseende!

Fredag!!

Publicerad 2012-08-10 18:31:55 i

Då var de fredag! Gjort lite ärender, sen förbereder inför kräftskivan i kväll!!!

Hemkommen!

Publicerad 2012-08-09 19:29:50 i

Då var man hemma igen.... Haft mycket sköna dagar i Borås, så nu är vi hemma igen!!!
Bad på äventysland, djurpark, bad i bubbelpool , bastat, ätit och druckit gott:)) nu har vi satt oss i soffan i väntan att tvätten ska bli klar!!


Puss och kram vänner

Publicerad 2012-08-07 13:35:40 i

Säger bara Ullared ....... Fy f n vad folk, blev en tur till Ullared oj oj oj en snabb runda blev en påse med saker vu behövde bullig runda och snabb runda. Nu sitter vi på väg till Borås!!!!!!

Första dagen

Publicerad 2012-08-06 21:29:19 i

Ja första dagen på min korta ledighet..... Idag har de städats, tvättat, haft besök av moster och kusiner. Nu ligger jag och Thierri i soffan Ska ta en titt på Wallander som börjar nu halv tio! Hade hoppats på bättre väder imorgon, imorgon bitti far vi iväg några dagar bo på hotell, djurpark och äventysland, ska bli super mysigt! Väder gör mycket bara de inte regnar så är de ok! Säger hej då vänner! Kram till er

Yes!!!!

Publicerad 2012-08-05 21:34:31 i

Yes då var kvällen kommen jag ligger i soffan, mannen e hos broren sin, sonen sover ..... Jag ska njuta av en påse med godis, och ett glas rött!!!! De är jag värd efter jobbat som dn galning på sistone nu ska jag vara lite ledig ska bli underbart:)) Puss och kram

Då var helgen kommen

Publicerad 2012-08-04 08:34:08 i

Då var helgen kommen och min sista helg på Goldbuyers...... Ska ha några dagar ledigt nästa vecka så jag kan njuta och mysa med mina älsklingar;))) I eftermiddag ska vi passa min systerson Thierri och Leo leker väldigt fint tillsammans vilket underlättar, Leo ska sova här tills imorgon söndag! Önskar alla en trevlig lördag!!!! Kram på er!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela