theresecarlstedt

Helg:)

Publicerad 2012-06-16 15:44:50 i Allmänt,

Då var helgen oxå kommen för mig:) sitter på balkongen och njuter av mitt kaffe i solen:)
Fått en promenad oxå plus jobbat så ikväll förtjänar jag ett glas rött, å de ska smaka :)))

Ha en fortsatt skön helg!

Veckorna...

Publicerad 2012-06-14 21:35:55 i Allmänt,

Då var de fredag redan imorgon veckan bara flyger förbi:( här händer inte så mycket under veckorna mer än jobb, fix och trix hemma. Jagr förtillfälligt så trött om kvällarna stupar i säng väldigt tidigt så tråkigt och framför allt synd om Patrik:( får nog försöka få i min några vitaminer och annat!
Denna helgen består av student imorgon, lördag jobb först sen mys med familjen , söndag kalas. Sen var de måndag igen .....

På återseende vänner<3kramis

Söndag!

Publicerad 2012-06-10 13:28:19 i Allmänt,

Idag söndag hade vi en riktig mys frukost<3 tycker de e så mysigt !!!
Thierri och jag Har varit ute och cyklat skulle cykla och titta på Patrik och Dennis som
Skulle spela match men efter en lång cykel tur börja de blåsa upp, thierri börja bli trött så få beslöt jag att vi skulle cykla hem...... Väl hemma sitter vi i soffan och hoppas han ska komma till ro för lite middags vila!


På återseende vänner!

Lördag!

Publicerad 2012-06-09 22:10:32 i Allmänt,

De har inte fungerat att blogga från mobilen nu på ett bra tag därför har de blivit lite frånvaro från min sida tyvärr, hoppas bli bättre igen!
Idag lördag jag varit en fullspäckad dag. Börja med mysig frukost hela familjen <3 sen börja jag storstädningen, Patrik och Thierri skulle på hockey mässa i Malmö. Jag fick mycket gjort och få undan tvätt medans de var borta. De hämta upp mig efter vs tre timmar på mässa, så körde vi till mina föräldrar vi skulle som planerar bara åka dit för och byta bil, men när vi väl skulle höra ville inte Thierri med så han blev hos sin mormor och morfar så körde Patrik och jag till Ikea för och se om vi kunde hitta soffbord och matta till stora rummet..... Känns som de gick lite fortare då inte Thierri var med:) ååååå ja vi hitta ett vit bord och en randig matta äntligen<3
Väl hemma och hämtat hem sonen så byggde vi ihopa bordet, laga mat, fixa med den sista tvätten. Nu är de soffan som gäller.

Jag önskar alla en fortsatt skön lördag!
Kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela