theresecarlstedt

Söndag

Publicerad 2013-03-31 21:45:52 i

Då var denna söndagen snart över... Först bjöd dagen på Jobb fram till 15 sen var de raka vägen hemåt för att göra sig lite i ordning, sen var de påskmiddag hos svärföräldrarna en mycket trevlig och mysig kväll!
Dock så blir de sängen för min del eftersom de är jobb imorgon oxå.


Önskar er andra en bra dag imorgon och njut om ni e lediga!

Påsk afton!

Publicerad 2013-03-30 12:35:42 i

Då var första passet avklarat, är hemma någon timme innan de är dags igen. Kom hem till en sovande son i soffan, mitt älskade troll<3
Jag älskar min underbara lilla familj vet inte vad jag gjort utan dem. Nu ska jag oxå passa på och lägga mig på soffan ,även om jag vet att här e alltid grejor att göra.

Trevlig lördag vänner

Mar. 29, 2013

Publicerad 2013-03-29 15:00:28 i

I onsdags på vår lediga dag åkte vi till Lund för att bada( premiär på högevallsbadet ) med oss hade vi min moster och hemma barn, när vi kom dit var de väntetid minst en 1 innan vi fick komma in, vi titta på varandra jag och moster och gapskratta och tänkte detta är inte sant:) men vi tog vår nummer lapp och fika och satte oss....... Tiden fick ganska fort . Vi var tvungna att lägga på pengar på bilen så jag Jenny och Thierri halv sprang , väl vid bilen klydda p automaten, så vi fick springa till nästa ... När vi väl kom tillbaka var de våran tid kom in med andan i halsen:))) mycket bus och lek i vattnet jätte mysigt.. En sak till när vi skulle köpa kaffe och ngt att dricka till barnen så tog de inte kort vilket jag bara hade så vi skapa ihopa en lite slant så vi fick kaaaaafffffffeeeee och barnen ngt gott att dricka och äta.. Kan varmt rekommendera Lund men inte på ett lov.


Här kommer lite bilder från dagen på badlandet

Du e jag här!

Publicerad 2013-03-29 14:49:08 i

De är för dålig uppdatering från min sida..... Jag har inte riktigt vetat vad jag velat skriva om. Men känner mig lite taggad igen!

Är de någon som kan eller vill hjälpa mig att göra en fin blogg med bilder eller ngt???:)

Önskar alla en skön påsk!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela