theresecarlstedt

Lite tankspridd

Publicerad 2013-01-31 12:57:33 i

Känner att jag är lite tankspridd Förtillfälligt:( väntar på nya schemat från jobb, vet Att de kommer ske förändringar.. Men sen är de funderingar kring mitt avtal som går ut i slutet av feb vad som härnäst kommer Att hända. Vill absolut inget hellre än arg flytta till något större , ibland är de verkligen frustration folk kanske tycker jag är löjlig men de är jobbigt......

Nå nu ska jag samla mig lite och ta några minuters vila.
Kram

Torsdag och inne mys

Publicerad 2013-01-31 09:31:04 i

Morgonen har börjat..... Sitter och myser i soffan, idag blir de inne mys.
Thierri bestämde sig igår kväll för att inte sova var vaken mellan 10-02 hade ont i sin stakars mage:( så jag bestämde mig för att gå upp med honom när jag masserat magen ett bra tag, efter lång tid så Bajsa han ja de var en lättnad för honom, han somna kort därefter, hans mamma hade hoppats på en liten sovmorgon eftersom vi var uppe mitt i natten men ack nä Thierri bestämde sig för att inte sova längre då kl var 7.15...... Man är väldigt seg idag börjat få ont i halsen inte länge:( så idag blir de inne mys för hela slanten.

Ha en bra torsdag !!!
Kram T

Jan. 30, 2013

Publicerad 2013-01-30 21:54:07 i

Då var de läkarbesöket över idag var vi i Trelleborg hos en läkare som skulle undersöka Thierri och se vad vi kan göra med hans mag problem :( de hon tyckte var att hoppa över all verkligen all mjölk i ca två veckor för se om de gör skillnad.... Så vi ska göra ett gott försök och se !
Efter läkarbesöket var min lilla prins helt färdig så vi åkte hem och vilade oss båda två. Sen var de dags för jobb....

Natt vänner<3

Ny vecka nya tag...

Publicerad 2013-01-28 10:25:59 i

Då var denna helgen över jag har bara jobbat känns de som:( i lördags kväll hade jag och fina Emma en mys kväll mycket trevligt god mat och gott sällskap!
Idag måndag är de mys och bus på våran lediga dag. Skönt att bara va ibland.håller på att sortera och kasta lite i mina skåp så man får gjort lite nytta:))fick mycket inspiration när jag var på Ica maxi igår och handla hitta mycket fint som rosa ljus och skålar/burkar..... Så blir en runda till Ica sen för jag vet vi har de nere på jobb stört kär i detta!!! Bild kommer senare:))

Ha en fortsatt bra måndag!
Kram

Söndag!

Publicerad 2013-01-20 21:24:10 i

Jag och Thierri bestämde oss för en lekdejt hos min kära syster och syster son så de kunde leka av sig och vi kunde prata av oss:))
På vägen hem körde vi inom Thierri s mormor och sa hej innan vi svängde hemåt..... Söndags mys för hela slanten!!!

Kram på er

Torsdag = ledig dag

Publicerad 2013-01-17 14:46:05 i

Och de gillas skarpt!!!
Sov till halv nio:) bestämde oss för bege hos ut i snön då vi var klara, så i pulkan och mot pulkabacken och lekplats.....efter några timmars bus i snön så gick vi in och gjorde lunch lagom till Mannen var hemma. Nu vilar Patrik och Thierri och jag tittar på julkaldern.( via mobilen och tv ).

Laddar för årets första tränings pass för min del, riktiga pass!!

Ha en bra dag!
Kram Therese

Jan. 16, 2013

Publicerad 2013-01-16 11:18:24 i

Vilken härlig morgon.... Thierri på strålande humör och fint väder och snö:)
Efter vi ätit frukost och gjort oss i ordning begav vi oss ut i snön, en power Walk för mig, lämningen på dagis gick bra! Nu väntas lite städning innan jobb.

Ha en bra onsdag vänner!

Jan. 14, 2013

Publicerad 2013-01-14 15:59:09 i

Bus på lekplats och sen en lekdejt hos Sofie och barnen mycket mysigt!!!!!
Nu är de tvätt dock bara två maskiner snart dags att ta tag i dagens middag som består av hamburgare till mannen och sonen medans jag ska äta sallad med tonfisk tror jag!

Bilder från lekplatsen:)
Ha en mysig måndags kväll
Kram

Jan. 10, 2013

Publicerad 2013-01-10 20:46:03 i

Nu sover min lilla prins.... Nu är de dags för mamma tid, blir sängen och en tidning innan läggdags har en lång dag framför mig imorgon!
Nu ikväll har min fina vän Emma varit här och hållit mig och Thierri sällskap, mannen är ute och övningskör med sin lillebror...

Ha en skön kväll vänner
Kram /T

Torsdag!

Publicerad 2013-01-10 11:15:42 i

Morgonen börja med mys frukost sen begav vi oss ut.. Thierri premiär på sin cykel som han fick i julklapp!!!!

Måndag....

Publicerad 2013-01-07 11:23:12 i

Då var även denna helg förbi:((
Lördags börja med en mysig frukost hela familjen! Sen far vi iväg till mormor och morfar där Thierri skulle spendera dag och natt han har pratat om denna dagen väldigt länge sova hos sin mormor och morfar tillsammans med Leo som är kusinen:) Patrik och jag bestämde oss för att gå på emporia barn fria och allt, tog tåget in mycket skönt att gå i lugn och ro..... Kvällen Avslutades på o learys på centralen god dricka och god mat:)
Söndagen kommen lugn morgon , sovmorgon hör inte till vanligheterna, sen tog vi en promenad till mina föräldrar för att hämta upp Thierri. Packa in oss i bilen att lämna av Pateik hos Jack de var fotbolls match på tv..... Jag och Thierri styrde bilen mot Emma och Ikea en mysig dag!
När vi kom börja stor städning och resning av lägenhet och förråd vilket är i full gång......

Eftermiddag blir en lek dejt hos våra fina vänner Anton och Vincent och Therese en paus från städandet.


Ha en bra dag!!!

Kram

Jan. 02, 2013

Publicerad 2013-01-02 16:25:14 i

Halstabletter och en tidning nerbäddad i sängen..... Inväntar att familjen ska komma hem till mig!
Imorgon är de tillbaka till jobbet'

Jan. 02, 2013

Publicerad 2013-01-02 15:26:32 i

Att ha vänner och familj som stöttar och finns där när man behöver de betyder mycket..... Insett àtt några kan man stryka.

Ta vara på de som bryr sig!!!


Kram

Ett bra slut på 2012

Publicerad 2013-01-02 12:55:08 i

Hoppas alla fick ett gott slut och ett gott nytt år.... Kvällen hos våra vänner blev mkt trevlig god mat, trevlig sällskap, mkt skratt, bebis mys .... Bara de jag mådde inte helt hundra natten till tisdag kom febern och halsen och förkylningen blev bara värre.:(

Ha en bra dag vänner!
Kram säger jag från sängen min!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela